Kaikki Italiasta
Header image

Scavolini valtaa alaa

Posted by Finitalia in Ei kategoriaa

Kai Hentilä vastaa uudessa Espoon Scavolini-myymälässä suunnittelusta ja myynnistä.

Scavolini tunnetaan keittiökalustuksen laatumerkkinä jo yli viiden vuosikymmenen ajalta. Lisäksi Scavolinin innovaatioista voi nauttia myös kylpyhuonekalusteissa syksystä 2012 alkaen.

Italian suositut keittiökalusteet ovat vallanneet Suomessakin alaa jo 1980-luvulta lähtien. Uusin Scavolini-myymälä avattiin vuoden 2011 elokuussa Espoon Suomenojalle.

Muut myymälät ovat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

Scavolinilla on korkealaatuisen keittiökalustuksen maine, mutta sen hinnan ei tarvitse olla korkea. Valmistajan edullisesta Sax-keittiöstä pääsee nauttimaan jo noin 3 000 eurolla, jolla saa 3,6 metrin mittaan sovitetut keittiön kaapit ja tason.

Kaikkiaan Scavolinin keittiökalusteissa on 40 erilaista mallia, joiden hintahaitari venyy pitkäksi. Kun mukaan lisätään erilaiset värivaihtoehdot, valinnanvaraa on runsaasti.

Ferrarinpunainen väri kuuluu Scavolinin kylpyhuonekalusteiden vaihtoehtoihin.

Scavolini-keittiön keskihinnaksi koneineen ja asennuksineen on Suomen markkinoilla käytännössä muotoutunut 15 000-25 000 euroa.

Espoon myymälässä suunnittelusta ja myynnistä vastaava Kai Hentilä kertoo, että Scavolinin myynti on kasvanut Suomessa viime vuosina tasaisesti.

 

Kai Hentilä uskoo, että Scavolini kasvaa Suomessa hallitusti.

-Hallittua laajentumista varmaan tulee tapahtumaan. Hyvät liikepaikat ratkaisevat paljon, mutta kustannustaso on kuitenkin saatava pysymään kohtuullisena, Hentilä sanoo.

Scavolini-kalusteita asennetaan usein uudiskohteisiin, mutta myös remontoijat ovat löytäneet merkin.

Lisäksi kerrostalokohteisiin asennetaan yhä useammin Scavolini-laatua.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

no